GEVŞEMEYİN ÜZÜLMEYİN

Tarih: 10 Mart 2014 06:29
GEVŞEMEYİN ÜZÜLMEYİN

Rahman ve rahim olan Allahın adıyla... Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a, selatü selam ların en güzeli Efendimiz Muhammed Mustafa'ya (s.a.v), tüm inanların ve hak için batılın karşısında göğsünü siper edip mazlum müslüman halkın üzerine olsun. Selam olsun Filistin'e, selam olsun Mısır'a, Arakan'a, Suriye'ye...

Yirmi birinci asrın firaunları tekrar tekrar hortlanmakta müslüman mazlum halklara kan kusturmakta. Tıpkı o günün fraunları ve nemrutları gibi. Yine inanlar zülme uğramakta.  Diktatürler yeryüzüne islamın hakim kılınacağı kurkusuyla ününe geleni ezmekte kendi halkını hunharca katletmekten çekinmeyen zalimler!  Unutmayın bir gün akıttığınız kanlarda köpek gibi boğulacak tıpkı geçmişteki firaunları, nemrutları, ebreheleri nasıl bir damla suda boğuldular, nasıl topal sivri sinekelre yenildiler, nasıl küçücük bir taşa mağlup oldular ise; bu günün firanunları olan sisler, esedler ve diğerleri akıttıkları mazlum müslüman çocuk ve kadınların kanların da boğulacak ve kıyamete lanetle anılacak, yeryüzünden silinip kokuşmuş leş köpekler gibi, tarihin tozlu sayfalarında yok olup gideceklerdir.  V e yeryüzünde lanetlenmiş olarak haırlanacaklarıdır.

Ey zalimler Allahı yaptıklarınızdan habersiz sanmayın. Bu gün oynadıklarınız oyunlar yarın kıyamet gününde başınıza dolanacak, cehennemin kuyu diplerinde debelenip dururken melekler  'Bu gün zalimlerin hiç yardımcısı yoktur' sözleri kulaklarınızın dibinde yankılanacak. Yaptıklarınız sadece size ziyandır ey zalimler.

Ve bu gün mağlup durumda sayılan ateşler altında canı pahasına direnen! Kuranı Kerimin ifadesiyle 'Gevşemeyin, üzülmeyin eğer inanıyorsanız üstün olan sizlersiniz' Zafer inanların, gelecek hakkı ayakta tutantutanlarındır. Tarih tankarın üzerindikileri değil, tankların karşısnda durunları yazacak. Bu gün size kınama yoktur.  Sabredin muhakkakki  Allah sabredenlerle beraberdir.

Ve ey bu gün müslümanlara yapılan zülüm ve soykırımlara karşı gözünü kapayan asrın pısırık müslüman yönetiileri. Nerdesiniz? Artık uyanmanız gerkmiyormu uyuduğunuz derin gaflet uykusundan?

https://www.bitlishaber13.net/makaleprint/gevsemeyin-uzulmeyin.html