Slayt Gösterisi

Yenildik Beyler Yenildik

Biz birbirimizi yendik düşman hala ayakta... Kimliklerinde islam yazılan aynı mahallenin çocuklarını cemaat ve PKK diye birbirimize kırdırdılar.

A
a

Bizleri oyuncular olarak seçtiler bizler birbirimizin kanına girerken darbeci senaristler ise okyanus ötesinden bize güldüler. Çünkü onlar ne cephede ne de içimizde bizle hiç çatışmadılar ve hiç ölmediler. Aynı mahallelerin insanları olarak kimimiz cemaat kimimiz PKK kimimiz şu veya bu hareketler olarak düşmanları yeneceğimize, bizler birbirimizi yendik.
Birbirimizi yenerken ağlayan mazlum Müslüman annelerimiz eşlerimiz çocuklarımız ve geride bin bir emekle yetiştirdiği ondan insanlığa fayda getireceğini düşündüğü gözü yaşlı babalarımız kaldı.

Birbirimizi yenerken, öldürürken ağlayan dullar, yetimler, çocuklar, kalan sakatlar Hasan’ın Hüseyin’in mehmetin çocukları ve kadınları oldu.
Asıl darbenin sahibleri tüm islam topraklarında hiç ara vermeden devşirdiği mazlum halkların ve Müslümanların çocuklarını kendisine lejyoner paralı birimler haline getirerek kan dökmeye devam etmekte.

Okyanus ötesi darbeciler yenilmediği sürece sadece bu topraklarda oyuncuları değiştirirler.
Yeni oyuncularla yeni oyunlarına devam edecekler…

Beyler, yendik ama yenildik. Çünkü İslam düşmanları bizi çatıştırdı, bize birbirimizi kırdırdı.

Bu işin mimarları bunları kendi ülkelerinde veya tatile gittikleri yerlerde hayatlarını yaşadılar. İslam topraklarında yaşayanlar birbirlerinin kanına mı girmişler, kadın veya çocuk mu ölmüş, başı açık başı kapalı insanlar mı ölmüş, bu onlar için önemli değildir. Yeter ki savaş Batı’ya yani bizim topraklarda olmasın yoksa Irak’ta kendilerinin getirdikleri kuklalarla birbirine kırdırarak bir milyon iki yüz bin insanın kanına girerlermiydi?

Bu gün  PKK ve Devlet savaşında 45 bin yabancı insanlar değil, kimliğinde islam yazılan bu toprakların insanı öldü.

Yine Pentagon merkezli 15 Temmuz darbe girişiminde 250 şehit 3000 yaralı insanımızın yanında 200 bin insanımızın maaşından olması yine düşmanın tuzağına düştüğümüz anlamına gelmekte. Çünkü ortada yine düşman yok, biz birbirimizi yendik ama yenildik. Çünkü bu işin senaristleri kendi ülkelerine veya tatil beldelerinde keyiflerine keyif katarken vurulan ben, vuran ben oluyorum.

Bunlar sadece benim ülkemde mi oluyor! Hayır beyler, hayır bunlar yaklaşık 25 Ortadoğu ülkesinde olmakta.

Ey müslümanlar ve mazlum halklar Allah Rahman ve Rahimdir. Düşmanları istediği zaman yerin dibine batırabilir. Ama sizin cenneti kazanmanız için sizin ellerinizle onlara ceza vermek istiyor. Bu İslam Ümmet’inin durumu acınacak bir durumdur.
Müslümanlar ve mazlum halklar haşa Allah’ın kendilerine verdiği görevi tekrar Allah’a havale etmekte.

Allah ilahi mesajda bizim ellerimizle düşmana ceza vermek isterken bizler ise, Allah’ım bizleri bu işe karıştırma sen onların belasını ver der gibi bir sorumsuzluk içerisinde hayatımızı sürmekteyiz.

"Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın." (Tevbe 14)
 

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.