Dostlar Fışkiyecilik..!

Sayın ARINÇ’a sesleniyorum. Sayın Bülent ARINÇ yaptığınız hiç hoş değil, Sen hem adamın fışkiyesi ni kır hem de kalk adamın Veliahdı Biricik oğlu zeka küpü Osman GÖKÇEK’e laf at ve Milletvekili olmasını engelle. Olacak iş mi bu şimdi?

A
a

Belediye başkanlığına 25 yılını vermiş, 30. yılına koşan ve sigortasını eksiksiz yatırarak emekli olmaya çalışan sayın Melih GÖKÇEK bu dünyada ki en büyük emeline ulaşmak üzereyken son dakika golü atılırmı yani. Tam emekli olacak ve pembe panjurlu evinin bahçesinde bir FIŞKİYE atölyesi kuracaktı, adını da Dostlar Fışkiyecilik koyacaktı. Yeni tasarımlar ve buluşlarla fışkiye sektöründe bir numara olacaktı ama Sayın ARINÇ buna engel oldu.

Oğlu Osman, Medya patronu oldu diye mi bu tavrınız? Adam boğaz tokluğuna TV kanalı işletiyor, bağkur pirimini bile zor yatırıyor, yani ne var bi defalık mecliste bi koltuğu olsaydı.

Siz yıllarca gözyaşı döktünüz, her defasında size mendil uzatan o değimliydi? Her bayram ilk sizin elinizi öpüp verdiğiniz bayram harçlığının para üstünü dürüstçe getirmedi mi? Bunları ne çabuk unuttunuz.

Tabi, iş keşke bu kadar masumane olsaydı isterdik belki ama konu ironik olduğu kadar masum değil.

Gerçi muhalefet partilerinin bile kapattığı bir konuyu yeniden açmak derdinde değilim belki ama istedim ki bu konunun Fıkra tadında olmasından ziyade acı bir olay olmasının farkındalığını vurgulamak.

Bu ülkede 20 yıl parlamento da bulunmuş Bakanlık ve meclis başkanlığı yapmış bir siyasetçi ile 25 yıl Ankara gibi büyük bir kentte belediye başkanlığı yapmış bir siyaset adamının, böylesine üslupsuz bir şekilde kamera karşısında ithamlarda ve hakaretlerde bulunmaları ne kadar acı bir olaydır.

Sayın Gökçek’e sosyal medya da bile böyle ağır hakaret ve aşağılama yapıldığını görmemiştim. Tabi bu kavgayı başlatan herkesin bildiği o iğne dilli Melih bey belki ama yine de bu ülke de naif kişiliği ile bilinen sayın ARINÇ kendisinden hiç beklenmeyecek bir tepki verdi. Bence Melih beye hiç cevap vermemeliydi ve bilmeliydi ki bu ülke de herkes sayın Melih GÖKÇEK’in yüzünün perdesinin yırtık olduğunu bilir.

Siyasete veda etmek üzereyken 20 yılda inşa ettiğini 20 dakikada heba etmek hangi siyasi tecrübe tarafından yapılabilir anlaması güç.

Sayın ARINÇ 7 Haziran da emekli olduktan sonra Adliye önünde “Arzuhalci” olacak iddiaları doğrumudur bilmem ama bildiğim bir şey varki oda bu konuda kimsenin bişey bilmediği. Vesselam…


arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.