DEM Bitlis Belediye

BAŞBAKAN'IN BİLETİ ÇALINMIŞ

A
a

Gezi eylemlerinde dış mihraklar devrede mi, değil mi bilemem ama, Gazze'de devrede oldukları kesin. Buyurunuz, kanıtı ve özeti:
 
Başbakan Erdoğan birkaç ay önce Mayıs ortasında Gazze'yi ziyaret edeceğini belirtmişti.
 
Aynı gün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD'nin bu ziyarete sıcak bakmadığını söyledi.
 
Hükümet, "Başbakanımızın hangi ülkeyi ne zaman ziyaret edeceğine biz karar veririz" şeklinde tavrını koydu.
 
Erdoğan Washington'da Obama ile görüştükten sonra söylem değişti, Filistin'e ziyaretinin dengeli olması için Haziran ayında hem Gazze hem Batı Şeria'yı kapsayacağını ifade etti.
 
Geldik Haziran sonuna. Bu ziyaret planı ile ilgili tek kelime duyan var ise lütfen duyursun, bilelim.
Öyle nutuk çekip mahalle kabadayısı gibi posta koymakla olsaydı bunu en iyi Bahçeli yapıyordu zaten, şimdi manası nedir halkı karizmanıza inandırmanın.
 
Sen hangi ülkeye nasıl ve ne şekilde gideceğine karar veremiyorken, ülkenin geleceği hakkında kararlar alıp, ortadoğu ülkeleri hakkında kararlar alabileceğine nasıl inandırıyorsun bizi. 
 
Bu büyük ayak oyunlarını çok güzel kapatmayı gündem değiştirip uyutmayı en iyi yapan ve kusursuz sergileyen AKP iktidarı maalesef bu defa gezi olayları konusunda başarılı olamadı. hem unutturamadı hemde uyutamadı.

Umarım sesi bizden daha gür çıkan birileri "Ya nooldu bu Gazze işi" diye sormayı akıl eder. Ha gerçi bakarsınız Hüseyin ÇELİK çıkıp "aslında başbakan gazzeye gidecekti ama uçak bileti kaybolmuş, çalınmış da olabilir, o yüzden gidemedi" diyebilir. Hani zaten soran eden yok, açıklamaya ne hacet... Vesselam...

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.