Losev

Mahmut Celadet Gaydalı HDP Aday Adayı

Videoyu Aç Mahmut Celadet Gaydalı HDP Aday Adayı
A
a

Hizan’de önemli bir saygınlığa sahip olan “Gaydalı” şeyhlerinden Mahmut Celadet Gaydalı, HDP’ye üye oldu.

Farklı tarihlerde aynı aileden TBMM’de 14 kez milletvekilliği yapan ve Hizan’da önemli bir saygınlığa sahip olan “Gaydalı” şehylerinden Mahmut Celadet Gaydalı kitlesel bir şekilde HDP Hizan İlçe binasına gelerek, HDP’ye üye oldu. İlçe binası önünde önünde HDP ve DBP’liler tarafından karşılanan Gaydalı ve beraberindekiler, daha sonra ilçe binasına geçti.

İlçe binasında kısa bir konuşma yapan Gaydalı, kendisinin 64 yıldır HDP gibi partilere üyelik yapmadığını; ancak HDP’ye üye olacağını ve bu durumunda kendisi için bir başlangıç olacağını kaydetti. Gaydalı, “Buranın yabancısı değilim. Kendi evime geldim. Önümüzde tarihi bir seçim var ve barajları hep birlikte yıkacağız. Böyle bir günü yaşadığımdan dolayı çok mutluyum” dedi.

Gaydalı’nın ardından HDP Hizan İlçe Eşbaşkan Yardımcısı Selahattin Güzel, Gaydalı’nın HDP’ye üyeliğini yapmalarının ardından Gaydalı’nın yakasına rozet taktı. Gaydalı, yarın Bitlis’e giderek, HDP Bitlis Milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağını belirtti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.