Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, dünyanın tanınmış İlahi sanatçısı Maher Zain'i Diyarbakırlı hayranlarıyla buluşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, "Bereketin İzinde Diyarbakır’da Ramazan" temasıyla gerçekleşti.

Maher Zain'in İlahileri Coşturdu

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen konsere Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi. Maher Zain'in seslendirdiği şarkılar ve ilahiler, dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Özellikle Kürtçe seslendirilen ilahi, Diyarbakırlılar tarafından coşkuyla karşılandı.

maher-zain-diyarbakirda-konser-verdi-4ba541e4.jpg

Programa Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu da katıldı.

maher-zain-diyarbakirda-konser-verdi-a29afe95.jpg

Konser sonunda Maher Zain'e plaket takdim edilerek etkinlik sona erdi. Konseri izleyen dinleyicilerden Muhammet Furkan Melikoğlu ve Mazhar Topçu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, etkinliğin güzelliklerini dile getirdi.

maher-zain-diyarbakirda-konser-verdi-26f7ba12.jpg

(İLKHA)