Slayt Gösterisi
Losev

Mağazada kırdığı bilekliğin fiyatını öğrenen kadın baygınlık geçirdi

Videoyu Aç Mağazada kırdığı bilekliğin fiyatını öğrenen kadın baygınlık geçirdi
A
a

Çin'de girdiği mağazada çok değerli bir bilekliği elinden düşürerek kıran kadın, bilekliğin fiyatının 300 bin yen (155 bin TL) olduğunu duyunca baygınlık geçirdi.

Çin'de bir turist, girdiği mağazada yeşim taşından çok değerli bir bilekliği elinden düşürerek kırdı. Turist kadın, ilk başta değersiz sandığı ancak yanlışlıkla kırdığı bilekliğin değerinin 300 bin yen (155 bin TL) değerinde olduğunu öğrenince kendinden geçti.

BİLEKLİK İKİYE AYRILDI

Rus Sputnik haber ajansının haberine göre, Çin'in güney batısında yer alan Yunnan eyaletindeki Ruili City'yi ziyaret eden bir turist, girdiği dükkanda eline aldığı bilekliği denemek istedi. Bu esnada bileklik yere düştü ve ikiye ayrıldı. Bunun üzerine kırdığı bilekliğin fiyatını soran kadın, bilekliğin değerinin 300 bin yen (155 bin TL) öğrendikten sonra yere yıkıldı.

BAĞIMSIZ BİR UZMANA DANIŞILDI

Tanıkların anlatımına göre, kırılan bilekliğe karşılık 70 bin yen (36.160 TL) ödemeyi önerdiği halde dükkan sahibini bu teklifi kabule yanaşmadı. Bunun ardından bağımsız bir uzmana danışıldı ve bilekliğin ederini 180 bin yen (93 bin TL) olarak belirledi. Aile bu meblağı ödemeyi kabul etti.
Çin'de kıymetli taş olarak görülen yeşimtaşı, Çin kültüründe sağlıklı ve uzun yaşamı simgeliyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.