Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvaya Samsat Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi ile sağlık çalışanları kendi takımlarını oluşturarak katılım sağladı.

22 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Hükümlü Jandarma Tarafından Yakalandı
22 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Hükümlü Jandarma Tarafından Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Turnuva sonunda Samsat Devlet Hastanesi ile Samsat Kaymakamlığı takımları finalde karşılaştı. Final müsabakasının ardından Samsat Devlet Hastanesi şampiyon olurken, Kaymakamlık takımı ikinci sırada yer aldı. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Samsat Kaymakamı Yaşar Artar, Belediye Başkanı Halil Fırat ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedir Tekdal takdim etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedir Tekdal, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, centilmence geçen, adeta bir şenlik havasında tamamlanan futbol turnuvasını geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Tekdal, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara ve etkinliğe renk katan Samsatlı sporseverlere teşekkür etti.

Kaynak: İHA