Losev

Kurum ve Siyasilerden Öğretmenler Günü kutlaması

Videoyu Aç Kurum ve Siyasilerden Öğretmenler Günü kutlaması
A
a

Bitlis ve ilçelerinde siyasi ve kurum amirlerinden, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

TATVAN KAYMAKAMI MURAT ERKAN

"Milletçe topyekun çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimizin başarısı, ülkemizin gelecekteki başarısı olacaktır. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Ülkemizin aydınlık geleceğini öğretmenlerimizin alın terinde görüyoruz. Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, milli birlik, beraberlik, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin dönüşüm mimarlarıdır. Bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu belirterek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, mesleklerini icra ederken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin çocuklarına uzun yıllar eğitim vermiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."


AHLAT KAYMAKAMI BÜLENT TEKBIYIKOĞLU

Öğrencilerinin gözünde de kendilerini geleceğe hazırlayan Öğretmen, Ana ve Baba kadar değerlidir, kutsaldır.Tabiki,her nimetin bir külfeti vardır kaidesince bu durum Öğretmenlerimize, çok özel ve büyük bir sorumluluk da yüklemektedir.Bu sorumluluk;Geleceğimizin bizatihi kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla bezerken, en zor koşullarda dahi,Ülkesine ve Milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışında kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, fedakar ve insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak hayata hazırlamayı gerektirmektedir.
Bu vesileyle, başta Başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan tüm Öğretmenlerimi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm Öğretmenlerimizin ”Öğretmenler Günü”nü, içtenlikle kutluyor ve Aile bireyleriyle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.


MUTKİ KAYMAKAMI MEHMET KILIÇ

Vazifelerini en iyi şekilde icra etmeye çalışan öğretmenlerimizin, Ülkemizin gelişimine paralel birtakım sorunları da bulunmaktadır. Ancak, öğretmenlerimizin ifa ettikleri kutsal ve zor görevin karşılığı olarak, toplum nezdinde hak ettikleri saygın yer her zaman daim olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar; sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.


ADİLCEVAZ KAYMAKAMI ÖZER ÖZBEK

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemiz öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Sayın ÖZBEK mesajında şunları ifade etti, "Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 'Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir.' sözünden hareketle gelecek nesillere ışık tutan, ilimi öğretmenin yanı sıra insanlığı da öğreten, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza birer model olan fedakar öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlar sevgi ve saygılar sunarım."


GÜNKIRI BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÇETİNSOY

"Siz öğretmenler sevgi elçilerisiniz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış simgesisiniz. Çağımızda geri kalmışlığı ve cehaleti ortadan kaldıran, toplumu büyük fedakarlıklarla geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlayan öğretmenlerimize minnettarız. Yaşadıkları tüm sorunlara rağmen onurlu meslekleriyle her zaman sevgi ve saygı ile andığımız, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum."


TATVAN BELEDİYE BAŞKANI FETTAH AKSOY

"Büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileridir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakarca çalışmakta, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadırlar. Dolayısıyla, ülkemizin her yönden gelişmesine vesile olmaktadırlar. Çünkü sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak olan bizleri yetiştiren öğretmenlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, icra ettikleri kutsal görevlerinde başarı diliyorum."


AHLAT BELEDİYE BAŞKANI A. MÜMTAZ ÇOBAN

“ Öğretmenlik mesleği çok kutsal ve peygamberlerin mesleğidir. Öğretmenlerimizi çok önemsiyoruz ve Türkiye’deki artan eğitim standartlarında öğretmenlerin rolü çok büyüktür. Cumhuriyetin kuruluş yıllarında, savaştan yeni çıkmış bir ülkenin zor koşullarında yeni nesilleri yetiştirme görevini inançla, umutla, azimle ve fedakarca yerine getiren öğretmenlerin, bugün de bu kutsal görevi aynı inanç ve sevgiyle yerine getirdiğini unutmadık.   Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren, bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.”




Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.