Losev

Korucular Arasında Kavga: 1 Ölü

A
a

Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı (Sêdeqnê) beldesi yakınlarında yapılan Silvan Barajı'nın "güvenliğini" sağlayan korucular arasında çıkan kavgada, bir korucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı (Sêdeqnê) beldesi yakınlarında yapılan Silvan Barajı'nın "güvenliğini" sağlayan ve engelli maaşı aldıkları iddia edilen korucular arasında kavga çıktı. İddiaya göre; Silvan Barajı'nda korucu olan ve engelli maaşı aldıkları belirtilen Hamdusena Korkutan ve Ahmet Sansarkan adlı kişiler arasında tartışma çıktı. Araya diğer korucuların girmesiyle birlikte tartışanlar sakinleşirken, bütün korucular baraj bölgesinden Bayrambaşı (Sêdeqnê) beldesine gelmek için araca bindi. İddiaya göre seyir halindeki araç içinde Hamdusena Korkutan adlı korucu, elinde bulunan kaleşnikof marka silahı ateşledi. Açılan ateş sonucu araç içerisinde bulunan korucu Mehmet Şirin Çürük'ün (38) kalçasına isabet eden kurşunun karın bölgesine girdiği ve ağır yaralandığı belirtildi. 
 
Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan korucunun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından cenazenin otopsi işlemleri için Diyarbakır'a gönderildiği belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.