DEM Bitlis Belediye
Losev

Koronavirüs nedeniyle Tatvan’daki bazı kurumlar çalışmalarına ara verdi

Videoyu Aç Koronavirüs nedeniyle Tatvan’daki bazı kurumlar çalışmalarına ara verdi
A
a

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle, Bitlis Tatvan ilçesindeki PTT şubesi ile bazı banka şubeleri çalışmalarına ara verdi.

Tatvan ilçe merkezindeki bazı kamu ve özel kurum personellerinin koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine ikinci bir emre kadar işlemlere ara verildiği belirtildi.

Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla kepen kapatan PTT Tatvan Şubesi girişine “Covid-19 salgınının merkezimiz çalışanlarında yayılması nedeniyle ikinci bir emre kadar merkezimiz tüm işlemlere kapatılmıştır. İş ve işlemlerinizi en yakın Güroymak PTT ve Bitlis PTT merkezlerinden yapabilirsiniz” yazısı asıldı.

Belirlenen noktada mobil hizmet vermeye başlayan banka şubesi de, “Mobil hizmet aracımız Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde hizmet vermektedir” duyurusunda bulundu.

Öte yandan, koronavirüs tedbirleri kapsamında aralıksız çalışmalar yürüten valilik ve kaymakamlık tarafından, il merkezi ve ilçelerde sıkı denetimler gerçekleştirilirken, yapılan anonslarla vatandaşlara dikkatli olmaları ve maske ile sosyal mesafe kuralları konusunda uyarılarda bulunuluyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.