Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazası, adeta korkunç bir çarpışma sahnesine tanıklık etti. Demiryurt Mahallesi'nde, Bafra istikametine giden Emirhan Şen'in kullandığı 55 H 7142 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Veysel Özçelik'in kullandığı 55 ADV 340 plakalı cip arasında şiddetli bir çarpışma yaşandı.
Kazada, araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Sürücüler Emirhan Şen ve Veysel Özçelik ile araçlarda bulunan Nezengül Yurduseven, Esin Yurduseven, Zeynep Yurduseven ve Emine Özçelik, çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Kazayı görenlerin hemen yardıma koştuğu anlar kameralara yansıdı.
Enkaz Altından Yaralı Kurtarma Çalışması: Özveriyle Gerçekleştirildi
Olay yerine çağrılan ekipler, yaralıları enkaz altından çıkarmak için özverili bir çalışma sergiledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerinin çabaları sonucu otomobilde sıkışan yaralılar güvenli bir şekilde kurtarıldı.
Yaralılar, hızla çağrılan ambulanslarla Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralıların durumunu yakından takip ediyor.
Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kazanın meydana gelme sebepleri ve sorumluları hakkında adli ve teknik incelemeler devam ederken, güvenlik önlemlerine daha fazla dikkat etme çağrıları da yapılmaya devam ediyor.





