Slayt Gösterisi
Losev

Klimalı otobüs durakları Güroymaklıların hizmetinde

Videoyu Aç Klimalı otobüs durakları Güroymaklıların hizmetinde
A
a

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Güroymak Belediyesince kentin en işlek caddelerinde 6 adet klimalı otobüs durağı hizmete sundu.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için klimalı kapalı duraklar yaptıklarını belirtti.

İlçede çetin geçen kış aylarında otobüs duraklarında bekleyen vatandaşların sıkıntı yaşadığını ifade eden Alibeyoğlu, şunları kaydetti: 

Burası ciddi manada kar alan ve hava şartları çok ağır olan bir ilçe. Vatandaşımızın daha rahat seyahat edebilmesi için ilçemizin ana güzergahlarına aldığımız 6 klimalı durağı yerleştirdik. Hava sıcaklığının sıfırın altında 20 derecede olduğu ilçemizde, vatandaşımızın, özellikle öğrencilerimizin, yaşlılarımızın ve kadınlarımızın konforlu seyahatlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu durakların hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Önümüzdeki süreçte belediye olarak daha güzel hizmetlerin altına imza atacaklarını belirten Alibeyoğlu, durakta görevlilerinin olacağını, sürekli durakları ve önündeki karları temizleyeceğini anlattı.

Esnaf Sait Çelik, yapılan hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, İlçemiz için gerekli olan bir hizmetti. Yapandan Allah razı olsun. Milletimiz de hizmetten memnun. Bunun devamını istiyoruz. Son sistem ve donanımlı bir hizmet. Batıda olmayanı burada görüyoruz dedi.

Çetin Yağız da özellikle hasta, yaşlı ve çocukların, soğuk ve fırtınalı havalarda otobüs duraklarında büyük zorluklarla karşılaştığını vurgulayarak, Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların üşümemesi ve sıcak ortamda beklemelerini sağlamak için bu, takdir edilecek bir hizmettir diye konuştu.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.