Losev

Kızına 9 Kurşun Sıkarak Öldürdü

A
a

Osmaniye'de birlikte kaçtığı kişinin kendisini terk etmesi üzerine yeniden baba evine dönen Emine Fırat adlı genç kadın, babası tarafından 9 kurşunla öldürülerek katledildi.

Osmaniye merkez Fatih Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda Müslüm Fırat, 20 yaşındaki çocuğu Emine Fırat'ı evinin banyosunda 9 el ateş ederek katletti.

İddiaya göre, Fırat bir hafta önce bir erkekle kaçtı. 4 gün sonra ise ismi öğrenilemeyen kişi tarafından terk edildi. Terk edilmesi sonrası ablasının evine gelen Fırat, daha sonra yine ablası ile birlikte dün gece ailesinin evine geldi. Evde yaşanan tartışma sonrası Baba Fırat, banyoya götürdüğü çocuğunu silahla vurarak katletti. Babasının 9 el ateş etmesi sonucu Fırat olay yerinde yaşamını yitirdi. Komşuların ve yakınların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Baba Fırat polise teslim olurken, katledilen Fırat'ın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 
 
Fırat'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri ardından ailesi ve BDP'liler tarafından alınarak Osmaniye merkezinde bulunan Osmaniye Asri Mezarlığı'nda dini vecibeleri yerine getirildikten sonra toprağa verildi. Gözaltına alına Baba Fırat'ın ise, savcılığa çıkarılması bekleniyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.