Losev

Kitap okumada dereceye girenlere ödül

Videoyu Aç Kitap okumada dereceye girenlere ödül
A
a

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Erkan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi ilk, orta ve lise dereceli okullarda yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren 9 öğrenciyi, öğretmenleri ile birlikte makamında kabul etti.

Dereceye giren öğrencileri tebrik ederek tablet bilgisayar hediye eden Erkan, düzenlenen yarışmadaki asıl amacın öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.

Öğrencilere kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri tavsiyesinde de bulunan Erkan, şöyle konuştu:

"Mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyemize uygun kitaplar okumalıyız. Okuyacağımız kitapların akademik ve sosyal yönden bize yarar sağlayan nitelikli ve kaliteli kitaplar olmasına özen göstermeliyiz. Yazma alışkanlığımız varsa bunu geliştirmeli ve sürekli hale getirmeliyiz. Bunun yanında mutlaka gündelik hayatımızda sporu aksatmamalı ve en az bir spor dalıyla ilgilenmeliyiz. Tüm bunları yaptığımız takdirde örnek bir birey olarak çevremize de örnek olmuş oluruz. Ben bu vesile ile yarışmanın sorunsuz ve en verimli şekilde yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.