Losev

Kış Oyunlarında Emeği Geçenlere Plaket

A
a

Bitlis'te düzenlenen kış oyunlarında emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Bitlis Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Hale Çengel'e spora katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Güven, "İlimizde 7. kış oyunları gibi 14 ilin katıldığı büyük organizasyonlar gerçekleştirdik. Hem ilimizin tanıtılması adına hem de kış turizmi açısından büyük bir gelişme olarak değerlendiriyorum. Tabi biz bu organizasyonları gerçekleştirirken bir eksiği fark ettik, bu eksiklik gelen sporcuları nerede misafir etmemiz yönündeydi. Malum Bitlisimizde otel sayısı çok az ve çağdaş bir konaklama yerimizin olmadığı bir gerçek. En azından okulların tatil olması sebebiyle Kredi Yurtlar Kurumunda sporcularımızı ağırladık. Özellikle bayan sporcularımız Kredi Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdundan son derece memnun kaldıklarını belirttiler. Biz de bugün bize yardımcı olarak spora büyük katkı sağlayan Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Hale Çengel hanıma kurumumuz tarafından teşekkür plaketimizi takdim ediyoruz. Sporumuza katkılarından dolayı Hale hanıma ve emeği geçen herkes teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bitlis Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Hale Çengel ise, kendilerine teşekkür plaketi takdim eden Güven’e teşekkür ederek, "Kredi Yurtlar Kurumu olarak ilkimize gelen misafir sporcularımızın konaklamaları konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizde sporcularımıza konaklama ihtiyaçları konusunda yardımcı olduk. Bilindiği gibi modern bir yurdumuz var ve sporcularımızı burada ağırladık. Misafir olarak ilimize gelen sporcular memnuniyetlerini bize de ilettiler.Bundan dolayı büyük bir mutluluk yaşadık ve Gençlik Spor il müdürlüğümüzün bize takdim ettikleri bu plaketden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, daha sonra organizasyonda emeği geçen Bitlis Gençlik Hizmetleri ver Spor İl Müdürlüğü şube müdürlerine de teşekkür plaketi takdim etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.