DEM Bitlis Belediye
Losev

Kimsesiz Yaşlılara Evde Temizlik Ve Berber Hizmeti

Videoyu Aç Kimsesiz Yaşlılara Evde Temizlik Ve Berber Hizmeti
A
a

Bitlis Belediyesi, şehir merkezinde bakıma muhtaç kimsesiz yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliğini ve berber ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyor.

Bitlis Belediyesi, bakacak kimsesi olmayan yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliklerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 65 yaş üstü, günlük hayatta rutin işlerini yapmakta zorlanan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine periyodik olarak gidilerek, evde temizlik hizmeti veriliyor. 
Şehir merkezinde yaşayan vatandaşların evlerinin, camlarından halılarına kadar tüm temizliğini yaparak onların hayatını kolaylaştırıyor. Ayrıca ev temizliğinin yanı sıra vatandaşların kişisel bakım ve temizliğini de gerçekleştiriliyor.

‘Evde Berber Hizmeti’ ile kişisel bakımını yapmakta zorlanan 65 yaş üstü yaşlı ve engelli vatandaşların kişisel bakım ve temizlik ihtiyaçlarını Bitlis Belediyesi karşılıyor. Bitlis Belediyesi saha ekipleri kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarla sohbet ederek onların ihtiyaçlarını belirliyor ve sisteme ekliyor. Tespitler doğrultusunda da belirlenen ihtiyaçlar rutin olarak karşılanıyor.
153 numaralı çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda hizmetlerin devam ettiğini belirten Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ‘’Büyüklerimizin duasını almak bizleri ziyadesiyle memnun ediyor." dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.