Losev

Kim Market Bin Kişilik İftarla Mağaza Açtı

A
a

Bitlis'li iş adamı Ersan Ailesi KİM Marketler Zinciri, İstanbul Güneşili'de 3.mağazasının açılışını 1000 kişilik iftar davetiyle yaptı.

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, perakende sektöründe satın almalarla hareketli günler yaşandığını ifade ederek, "Kim Grup olarak 70'ten fazla mağazamızla kararlı ve sağlıklı büyüme politikamızı devam ettiriyoruz. Yerli bir perakende zinciri olarak global yatırımlara imza atıyoruz. Gerek Türkiye, gerekse yurt dışı yatırımlarımızda hep uzun vadeli projeksiyonla hareket ediyoruz. Marmara bölgesinde elde ettiğimiz başarıyı diğer bölgelerde ve Irak pazarında devam ettireceğiz. Şu anda Kim markasıyla mahalli anlamda satın almalar yapıyoruz. Cazip fırsatlar yakaladığımızda daha büyük çaplı satın almalara da açığız" diye konuştu.
 
Kim Marketler Zinciri tarafından Güneşli 3 mağazasının açılışı için düzenlenen törene Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılan mağaza ile Kim Marketlerinin Bağcılar bölgesinde çok daha güçlü hale geldiğine işaret eden KİM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, "KİM Grup olarak yola ilk çıktığımız yer Güneşli mahallesiydi. İlk mağazamızı açtığımızda kazandığımız her kuruşu yatırım olarak yeniden insanımıza harcama politikası belirlemiştik. Uyguladığımız uygun fiyat ve kalite anlayışı, halkın da taktirini kazandı. Bundan sonra da gene aynı kararlılıkla ve politikayla yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Ülkemizin geleceğine ve istikrarına katkı için çalışacağız. Kim Grup olarak çıtamızı hep yüksek tutuyoruz. İstanbul ile başladığımız yatırımlar şu anda farklı iller ve Irak'ın Erbil kentinde devam ediyor. Güneşliden Türkiye'ye oradan da yurt dışına uzanan bu yolculuğumuz inşallah daha nice yeni hedeflerle devam edecek" diye konuştu.
 
Açılışın ardından akşam 1000 kişilik bir iftar organizasyonu düzenlendi. Karagöz-Hacivat gösterisi, sihirbaz şovları, ateşbaz, palyaço, akrobasi etkinlikleri, sıcak helva, Osmanlı Macunu ve şerbet ikramları ile İstanbullulara unutulmaz bir Ramazan yaşatıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.