Losev

Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı

Videoyu Aç Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı
A
a

TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de yumruklu saldırıya uğradı.

Alınan ilk bilgilere göre Kılıçdaroğlu grup konuşmasını yapmak üzere Meclis'teki CHP grubuna gelirken Meclis'e ziyaretçi olarak girdiği değerlendiren bir kişi tarafından yumruklandı.

Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP’lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Gözünün altında morluk oluşan Kılıçdaroğlu'nun gözlüğü kırıldı.

CHP ve BDP grubu yanyana. BDP’li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu’na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu dört yumruk darbesi aldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.

Saldırgan Kılıçdaroğlu'nun etrafındaki partililer tarafından etkisiz hale getirildikten sonra Meclis polisi tarafından gözaltına alındı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Öyle birisi yumruk atacak, biz geri adım atacağız, asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

TBMM’de partisinin grup toplantısına giderken kuliste milletvekilleri ile birlikte yürüdüğü esnada yumruklu saldırıya uğrayan ve yüzünden yaralanan Kemal Kılıçdaroğlu, kısa süreli bir tedavinin ardından grup toplantısına geldi. Grup toplantısındaki yaptığı konuşmada saldırı ile ilgili ilk yorumu yapan Kılıçdaroğlu, “Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderini yapılan ilk saldırı değildir. İsmet İnönü’ye de saldırılar düzenlendi. Ama bir tek hedefimiz var. Bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz, ya getireceğiz. Baskılar ve şiddet bizi engelleyemez. Biz hiç kimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi yumruk atacak, biz geri adım atacağız, asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.