DEM Bitlis Belediye
Losev

Kılıçdaroğlu da muhtarlara seslenecek

Videoyu Aç Kılıçdaroğlu da muhtarlara seslenecek
A
a

Kılıçdaroğlu, muhtarları referandumda 'hayır'a ikna etmek için mektup kaleme alıyor. CHP lideri, gençlere de mektup gönderecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum için çalışmalara başlarken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de ‘hayır’ propagandası yaptığı muhtarlara da ulaşmanın yollarını arıyor.

Cumhuriyet’ten İklim Öngel’in haberine göre Kılıçdaroğlu, muhtarlara ve gençlere mektup gönderecek. Gençlere gönderilecek mektuplarda gençlerin değişiklik konusunda bilgilendirilmesi hedefleniyor. Muhtarlara gönderilecek mektuplarda ise ‘hayır’ın Türkiye’nin geleceği için önemi vurgulanacak. Kılıçdaroğlu her iki mektubunda da “Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkalım” mesajı verecek.

PARTİ MECLİSİ TOPLANIYOR

Söz konusu kararlar Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alındı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda yayımlanan son KHK ile meslekten ihraç edilen akademisyenler ve referandum süreci de değerlendirildi. Kulislere sızan bilgilere göre Kılıçdaroğlu yarın (10 Şubat) Parti Meclisi’ni, Yüksek Disiplin Kurulu’nu ve milletvekillerini Genel Merkez’de toplayacak. Saat 11.00’de başlayacak toplantının açılışını Kılıçdaroğlu yapacak. Referandum sürecine ilişkin son değerlendirmelerin ele alınacağı toplantıda, CHP’nin anayasa değişikliğini, onaylanmasının ardından Anayasa Mahkemesi’ne götürüp götürmemesine ilişkin son kararın verilmesi, onayın ardından da kararın kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

OTOBÜSLERDEN CHP AMBLEMLERİ SİLİNİYOR

CHP’nin seçim otobüslerinden CHP adı ve amblemi tamamen silinecek. Yerine Türk bayrakları konacak. Ne kurmaylar ne de partililer halkla görüşmelerinde CHP’den söz etmeyecek, rozet takmayacak.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.