DEM Bitlis Belediye
Losev

Kiler Marketler Zincirini Yüzde 85 Hissesini Sattı

Videoyu Aç Kiler Marketler Zincirini Yüzde 85 Hissesini Sattı
A
a

CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri'nin yüzde 85 hissesini 429.6 milyon liraya satın aldı.

CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini 429.6 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

KAP'a yapılan açıklamada, hisse devir bedeli pazarlık usulüyle belirlendiği ve bedelin tamamının hisse devrinin gerçekleşeceği kapanış gününde peşin olarak nakden ödeneceği belirtildi.

 
CarrefourSA'dan yapılan açıklamada, şirketin geçtiğimiz aylarda İsmar'ın Türkiye çapındaki 26 marketi ile Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 marketini bünyesine kattığı hatırlatıldı.
 
Geçen yıl satışlarını yüzde 20 artırarak cirosunu 3.1 milyar TL'ye, net kârını da 100.5 milyon TL'ye ulaştıran CarrefourSA, 2015 yılı sonunda satışlarını yüzde 30 artırarak 4 milyar TL ciroya ulaştı.
CarrefourSA 200 yeni market yatırımı ile 2,500 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, "CarrefourSA olarak önceki satın almalarımız sırasında yaptığımız açıklamalarda karşımıza çıkabilecek uygun fırsatları değerlendirebileceğimizi söylemiştik. Bundan sonra da büyümemize katkı sağlayabilecek inorganik hamleleri değerlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.