Losev

Kiler'den AK Partili Belediyelere Kaynak

Videoyu Aç Kiler'den AK Partili Belediyelere Kaynak
A
a

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, belediyelere 3 milyon liralık kaynak gönderdiklerini söyledi.

Kiler, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelere, vatandaşın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapabilmeleri için 3 milyon lira kaynak gönderdiklerini bildirdi.

Belediyelerin, yerel yönetimler olarak bulunduğu bölgenin alt ve üst yapı çalışmalarını yapmakla yükümlü olduğunu anımsatan Kiler, belediyelerin hizmet sunması ve eksiklikleri giderebilmesinin imkanlarla mümkün olabileceğini, bu nedenle belediyeleri güçlendirmek için her türlü desteği verdiklerini kaydetti.

Kiler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren bizlere proje getirerek yardım talebinde bulunan belediyelere, her zaman destek olacağımı ve projelerin kabul edilmesi için her türlü görüşmeyi yapacağımı söyledim. Bu doğrultuda Adilcevaz, Ahlat, Gölbaşı, Günkırı ve Aydınlar belediyelerimizin projelerini bakanlarımızla görüşerek ve özel gayret göstererek desteklenmesini sağladık. Kamu kaynaklarından Adilcevaz Belediyesine 1 milyon, Ahlat Belediyesine 1 milyon, Gölbaşı Belediyesine 500 bin, Aydınlar Belediyesine 400 bin ve Günkırı Belediyesine ise 100 bin lira kaynak gönderdik. Bundan sonra ki süreçte de proje yaparak bizden destek isteyen bütün belediyelerimize aynı desteği vereceğim. Gönderilen kaynaklarla belediyelerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getirecek ve bölgelerini daha yaşanılabilir hale getireceklerdir."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.