Losev

Kick boks şampiyonu Bitlis Eren oldu

Videoyu Aç Kick boks şampiyonu Bitlis Eren oldu
A
a

18-20 Mart 2016 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan ve 68 üniversiteden yaklaşık 600 sporcunun yer aldığı Türkiye Üniversiteler Kick-boks Şampiyonası’na 7 erkek sporcu ile katılan Bitlis Eren Üniversitesi kick boks takımı 5 madalya kazanarak büyük başarı sağladı.

BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden Gökhan Kara 54 kiloda, Osman Çeken 79 kiloda ve İİBF İktisat bölümünden Nizameddin Özdemir 91 kiloda Türkiye 3.sü olurken BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencilerinden Murat Arslan 60 kiloda ve Mustafa Okal 63,5 kiloda Türkiye ikincisi oldular. Takım halinde üçüncülüğü çok az bir puan farkıyla kaybederek dördüncü oldu. 

Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru; “Yeni bir üniversite ve ikinci yılında olan BESYO’ya sahip olmamıza rağmen 68 üniversite arasında dördüncü sırada yer almak ve 7 sporcudan oluşan takımımızın 5 madalya alması gurur verici bir tablodur. Sporda kısa süre içinde alınan bu ve daha önceki başarılarımız hocalarımızın sistemli ve bilimsel çalışmalarının ve öğrencilerimizin üstün çabalarının ürünüdür. Sporcu öğrencilerimizi, onlara emek veren Doç. Dr. Ali Tekin, Öğr. Gör. Gülcan Tekin ve Ömer Uğur’u tebrik ediyor, daha nice başarıların elde edileceğine inanıyorum; öğrencilerimiz bizim onur kaynaklarımızdır” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.