Losev

Kaymakam Yelek'ten Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaret

Videoyu Aç Kaymakam Yelek'ten Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaret
A
a

Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör ve şube müdürleri tarafından karşılanan Kaymakam Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işleyişi ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak birimleri gezdi. Daha sonra müdürlük makamına geçen Kaymakam Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör'den ilçedeki eğitim durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı, tamamlanan projeler, devam eden projeler ve okul inşaatları hakkında kısa bir brifing aldı.

​İlçenin mevcut eğitim başarısının arttırılmasına yönelik çalışmalara dikkat çeken Kaymakam Yelek, "Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü her alanda olduğu gibi eğitim-öğretimi de olumsuz yönde etkilemiş durumda. Bizler, geleceğin büyük Türkiye'sini inşa edebilmek için eğitime her zamankinden daha fazla önem vermek ve bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Bu anlamda eğitimcilere büyük görevler düşmektedir. İlçede var olan başarının, eğitim kalitesinin çok daha yukarılara çıkartılması için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.