DEM Bitlis Belediye
Losev

Kaymakam Özkan öğretmen Kulu’ya başarı belgesi verdi

Videoyu Aç Kaymakam Özkan öğretmen Kulu’ya başarı belgesi verdi
A
a

Hayata geçirdiği örnek projeler ve eğitim öğretim alanında gösterdiği başarılardan ötürü Tatvan'a bağlı Yoncabaşı Köyü Ortaokulu’nda görevli olan Sosyal Bilgiler öğretmeni Mihraç Kulu’ya, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan “Başarı belgesi” verdi.

Öğretmen Mihraç Kulu’yu, Tatvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Özkan, yıl boyunca yürüttüğü Let's Start Coding adlı etwinning projesi ile il genelinde ilk kez kodlama alanında kalite etiketi alan ve ayrıca bunun yanı sıra 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında birçok alanda başarı gösteren öğretmen Kulu’yu “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Öğretmen Kulu’ya “Başarı belgesi” takdim eden Kaymakam Özkan, örnek çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar dilerken, öğretmen Mihraç Kulu ise, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam Özkan’a teşekkür etti.

Aynı zamanda Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer de öğretmen Kulu'yu makamında misafir ederek, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.