DEM Bitlis Belediye
Losev

Kaymakam Özkan’dan hasta ziyareti

Videoyu Aç Kaymakam Özkan’dan hasta ziyareti
A
a

Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Kaymakam ve Başkan Vekili Özkan, "Sağlık insanın en büyük hazinesi. Hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan değerli büyüklerimin ihtiyaç ve sıkıntılarını soruyor elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz atalarımızdan hasta ve yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Sağlık hayattaki en önemli şey ve Allah kimseyi sağlığından etmesin" dedi.

Hasta ve hasta yakınları ise, evlerine gelerek kendilerini ziyaret eden Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.