Losev

Kaymakam İnci Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Kaymakam İnci Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi
A
a

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ilçe genelinde Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencileri başarılarından ötürü kutlayan Kaymakam İnci, büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Eğitimdeki seviyeyi her geçen yıl bir üst seviyeye çıkarabilmeyi amaçladıklarını ifade eden İnci, şöyle devam etti:

"Şehir merkezinde, her türlü imkandan faydalanan bir öğrencinin kazandığı liseyi Hizan'daki bir köy okulundaki veya yatılı okullarımızdaki bir öğrencimiz kazanıyorsa bu bizim başarımız açısından çok değerli ve anlamlıdır. Bu başarının arkasında birinci sırada öğrencilerimizin gayretinin, ikinci sırada ise öğretmenlerimizin çok büyük payı vardır.

İlçemizin geçmişine baktığımızda, bölgenin ilim merkezinini olduğunu görürsünüz. Bütün dünyayı aydınlatan ve bütün dünyaya ışık saçan büyük din alimleri bu topraklarda yetişmiş. Bizim bu şekilde ilmi geçmişimiz var ise biz Hizan'ın eğitim açısından Bitlis'teki en  iyi yerleşim birimi olmasını istiyoruz.  Sizler gittiğiniz yerlede Hizan'ı temsilcileri olacaksınız. Orada bizleri temsil edeceksiniz. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Siz için emek veren ailenz ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum."

Gayda Yatlı Bölge Okulu bahçesinde düzenlenen programa, Hizan ilçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, okul müdürleri, ilçe genelinde fen lisesi ve sosyal bilimler lisesini kazanan 47 öğrenci katıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.