DEM Bitlis Belediye
Losev

Kaymakam Erkan ve Belediye Başkan yardımcısı Menteş iftarını vatandaşlarla birlikte açtı

Videoyu Aç Kaymakam Erkan ve Belediye Başkan yardımcısı Menteş iftarını vatandaşlarla birlikte açtı
A
a

            Kaymakam Erkan, iftarını vatandaşlarla birlikte aç…

Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, Tatvan Kaymakamlığı ve Tatvan Belediyesi öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine katılarak, iftarlarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeğinin verileceği İşletme Düğün Salonundaki iftar yemeğine katılan Kaymakam Murat Erkan, iftar öncesi Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ve kurum amirleriyle birlikte masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı. Kaymakam Erkan, iftar yemeğine katılan çocuklarla da yakından ilgilenerek çocuklarla ayaküstü sohbet etti.

Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Kaymakam Erkan, “Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi Ramazan ayının ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu bereketi aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Ben bu vesile ile tutulan oruçların kabul olmasını diliyor ve Ramazan ayının tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” Diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.