Losev

Kaymakam Erkan'dan Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'a ziyaret

Videoyu Aç Kaymakam Erkan'dan Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'a ziyaret
A
a

Tatvan ilçe Kaymakamı Murat Erkan, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan “Tarihe yolculuk” isimli projesine sponsor olan ve bu sayede öğrencilerin sinema ile buluşmasını sağlayan Yoncabaşı Köyü Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mihraç Kulu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığının daveti üzerine Yoncabaşı Köyü Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mihraç Kulu ile birlikte Ankara’ya giden Kaymakam Murat Erkan, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından makamında kabul edildi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a Kaymakam Murat Erkan tarafından ilçenin sahip olduğu tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacıyla özel olarak tasarlanan filografi tablosu hediye edildi.
 
Sohbet havasında geçen ziyarette Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a İlçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam Erkan, Kaymakamlık bünyesinde kadınlar, gençler ve ailelerle ilgili yürütülen projelerden bahsetti.
 
Kaymakam Erkan ayrıca, Doğu Anadolu Sanayi Fuarının yeniden hayata geçirilmesi, Kent Kütüphanesi ile Gençlik ve Kültür Merkezleri konusunda da Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’dan destek sözü aldı.
 
Ayrıca, yapılacak olan her türlü kültürel içerikli projelere destek verileceği belirtildi.
 
Ziyaretin sonunda ise, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından Kaymakam Murat Erkan’a hediye takdimi yapılırken, sponsorluğu sayesinde yaklaşık bin 100 öğrenci ve eğitimciyi sinema ile buluşturan Yoncabaşı Köyü Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mihraç Kulu’ya ise örnek girişiminden ötürü plaket takdim edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.