Losev

Kaymakam'dan Belediye Başkan Adaylarına Ziyaret

Videoyu Aç Kaymakam'dan Belediye Başkan Adaylarına Ziyaret
A
a

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını ziyaret etti.

Belediye başkan adaylarını seçim bürolarında ziyaret eden Kaymakam Özer ÖZBEK'e, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt ve İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker eşlik etti. Kaymakam Özbek, belediye başkan adaylarına Adilcevaz'da huzur içerisinde seçime girmeleri temennisinde bulunarak, "Adilcevaz, 30 Mart seçimlerine emniyet ve asayiş yönünden hazırdır. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Siyaset yaparken birbirimizi kırmadan, küstürmeden, kavga gürültü olayı olmadan siyasi faaliyetin yürütülmesini arzu ediyoruz. Şu ana kadar Adilcevaz'da olumlu ve çok güzel bir seçim havası geçirmekteyiz. İnşallah 30 Mart'a kadar da bir sıkıntı yaşamadan, huzur ve güven içinde seçimleri bitirmiş oluruz" dedi.

Belediye başkan adayları ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, seçim süreci boyunca Adilcevaz'da kardeşlik havasının hakim olduğuna vurgu yaparak, bu olumlu havanın 30 Mart günü de devam edeceğini söylediler.

İlçede seçimlere girecek olan tüm belediye başkan adaylarını ziyaret eden Kaymakam Özer ÖZBEK, ziyaretler esnasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy'un "Proje Tanıtım Toplantısı"nda olması nedeniyle ziyaret edemedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.