Losev

Kaymakam Alibeyoğlu Okul inşaatında incelemelerde bulundu

Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu Okul inşaatında incelemelerde bulundu
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, inşaat aşamasında olan Şehit Er Fevzi Güngür ilkokulun ek binasında incelemelerde bulundu.

İlçede inşaat çalışmaları devam eden ve önümüzdeki 2017-2018 eğitim öğretim yılında tam teşekküllü bir şekilde hizmete açılacak olan okulların inşaatlarında incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu şunları söyledi. 

İlçemizde eğitim öğretim alanında büyük adımlar atılmaktadır. Mevcutta bulunan okullarımız ilçemizin artan nüfusu da göz önüne alındığında yeterli gelmemektedir. Yeni yapılan okullarımız sayesinde bu eksiklik tamamen giderilerek öğrencilerimiz daha iyi şartlar altında eğitimlerine devam edecektir. İlçemize yapılacak olan 3 tane 10 derslikli İlkokul, 1 tane 24 derslikli Anadolu Lisesi ve 200 kişilik öğrenci pansiyonu inşaat çalışmaları devam ediyor. Bizler yapılan ve yapılacak olan okulların yapımını inşaat aşamasından bitim aşamasına kadar takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Şimdiden tüm İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.