DEM Bitlis Belediye
Losev

Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu

Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu Güroymak esnafıyla buluştu
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu Güroymak'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelerek sorunları dinledi.

Güroymak Kültür Merkezinde ssnaflarla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu Güroymak’ta 6 ay içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu gerek kaymakamlık gerekse belediye olarak yapılan hizmetleri esnafla paylaşarak soru ve görüşlerini aldı. Esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıda, problemlere ortak çözüm arayışında bulunuldu. 

Kaymakam Alibeyoğlu, toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak, esnafla el ele verildiği takdirde, Güroymak’ın sıkıntılarının aşılacağını söyledi. Faydalı bir toplantı gerçekleştirdik ve sizlerin tekliflerini uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Sizler de üzerinize düşen görevi yapın ki sıkıntıların bir bölümünün önüne geçilsin. Sorunlarımızı el birliğiyle çözmeye çalışalım ve hep birlikte Güroymak’ı güzelleştirelim.

Gerek esnaf vatandaşlarımızın sorunları, trafik, yol, gerekse alt yapı gibi sorunların çözümü için buradayız. Biz bir aileyiz sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz ve fikirleriniz bizim için çok değerlidir dedi.

Güroymak Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu ve esnaflar katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.