Losev

Kaymakam Alibeyoğlu'dan ikinci dönem mesajı

Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu'dan ikinci dönem mesajı
A
a

Güroymak kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci dönemiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

İlçede 81 okulda 13 bin 920 öğrenci ve 826 öğretmenle ders başı yapacağını ifade eden kaymakam Alibeyoğlu, ikinci dönemin başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulunarak, 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme coşkuyla başlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ile birlikte yönetici, öğretmen, milli eğitim camiası ve velilerimizle uyum içinde bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegane hedefimizdir. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onları en iyi şekilde bilgilerle donatmak, eğitim öğretim süreçlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak bizlerin öncelikli görevidir. Bu anlamda çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi mekânlarda, daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu anlamda bizlerde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen ne görev varsa yerine getireceğiz.

Bu duygularla 2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirilmesini temenni ediyorum dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.