Losev

Kaybolan 3 çocuktan daha haber alınamıyor

Videoyu Aç Kaybolan 3 çocuktan daha haber alınamıyor
A
a

Ölü bulunan Eylül ve Leyla'nın acısı yürekleri dağlarken, Hatay, Diyarbakır ve Siirt'te de yakın zamanda kaybolan 3 çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Hatay’ın Hassa ilçesinde, amcasıyla kaynaktan içme suyu almaya gittiği Amanos Dağları eteklerinde kaybolan, konuşma engelli 6 yaşındaki Ufuk Tatar’ı arama çalışmaları sürdürülüyor.

Ufuk’un evine gelen Cumhuriyet savcısı dün aileyle görüştü. Daha sonra tüm ilçe merkezinde ve köylerdeki camiilerde Ufuk’un kayboyduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler tarif edildi.

Küçük çocuğu görenlerin ise jandarma ekiplerine haber vermesi söylendi.

SİLVAN’DA BARAJ KAPAKLARI KAPATILDI

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde hayvan otlatırken kaybolduğu belirtilen 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz için de arama çalışması başlatıldı. Çalışmalar dolayısıyla baraj kapakları kapatılarak, sulama kanallarına bırakılan su geçici olarak durduruldu.

BOTAN DERESİNE GİDEN SALİH KAYIP

Güleçler köyünde oturan 15 yaşındaki Salih Oral ise iki gün önce sabah babasına ait eşekle köyün yakınındaki Botan deresine gitmek üzere evden çıktı. Akşam saatlerinde eşeğin yalnız eve dönmesi üzerine dere kenarına giden yakınları Oral’ın izine rastlamayınca jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarmanın yanı sıra UMKE, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Oral’ın bulunması için başlatılan arama çalışması sürdürülüyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.