DEM Bitlis Belediye
Losev

Kardeş Belediyeden Güroymak Belediyesine ziyaret

Videoyu Aç Kardeş Belediyeden Güroymak Belediyesine ziyaret
A
a

İçişleri Bakanlığı tarafından Güroymak Belediyesi ile kardeş belediye ilan edilen İstanbul Bayrampaşa Belediyesinden bir heyet proje çalışmaları yapılacak olan alanlarda incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret ettiler.

Bayrampaşa Başkan Yardımcısı Ahmet Kumbasar, Park ve Bahçeler Müdürü Köroğlu Alioğlu ve Sosyal İşler Müdürü Yaşar Urgan’dan oluşan heyeti karşılayan Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyetle birlikte proje çalışmaları yapılacak olan alanlarda incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, heyet üyelerine ilçenin ihtiyacı olan projelerin öneminden bahsetti. Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş belediye olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, iki kardeş belediye olarak önceden yaptıkları görüşmelerde kararlaştırdıkları projelerin yavaş yavaş hayata geçirileceğini söyledi. Kardeş belediye ile birçok ortak projeye imza atacaklarını Alibeyoğlu, gerçekleşen ziyaretin ardından projelerin bir bir hayata geçirilmeye başlanacağını sözlerine ekledi.

Kardeş Belediye heyeti ise misafirperverlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.