Losev

Kardeş Belediye olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Adilcevaz'da incelemelerde bulundu

Videoyu Aç Kardeş Belediye olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Adilcevaz'da incelemelerde bulundu
A
a

Adilcevaz Belediyesi ile kardeş belediye olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Davut Çakır ve beraberindeki heyet, Adilcevaz’ı gezerek ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

İftar programı yapmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak için ilçeye gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, meclis üyesi Metin Şahin ve teknik proje mühendisleri Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile birlikte ilçeyi gezerek Adilcevaz Belediyesi tarafından yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Gürsoy, ilçe meydanına yapılması düşünülen park manzaralı kapalı otopark projesi hakkında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır'ı bilgilendirdi. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin çehresini değiştirmek için çeşitli projeler hazırladıklarını ifade ederek, "İlçemizde yapmayı planladığımız proje çalışmaları hakkında kardeş belediyemiz olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ve beraberindeki heyeti bilgilendirdik. Adilcevaz Belediyesi olarak ilçemizin çehresini değiştirecek ve trafik sorununa çözüm olacak olan kapalı otopark projemiz için inşallah kardeş belediyemiz olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle bu projemizi hayata geçirip halkımızın hizmetine sunacağız. Bu güzel ilçemize yatırım yapmak için elimizden gelen tüm hizmetleri en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yapacağımız bu çalışmalarda kardeş belediyemiz Trabzon Büyükşehir Belediyesinin de desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Bu iki şehrin kardeşliği öyle zannediyorum ki ilçemize çok verimli neticeler getirecek ve birlikte daha güzel hayırlı projeler yapmış olacağız. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yapacağımız çalışmaların alt yapısını teknik heyetimizle birlikte hazırlıyoruz. En yakın zamanda inşallah bunu hayata geçirmek üzere gayret edeceğiz. Bu vesileyle ilçemize gelen Genel Sekreterimiz Davut Çakır ve teknik ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ise Adilcevaz'ın çok güzel bir ilçe olduğuna değinerek, "Kardeş ilçemiz olan Adilcevaz doğasıyla tarihiyle gerçekten çok güzel bir yer. Bu güzel ilçenin kalkınıp gelişebilmesi için bizlerde imkanlarımız ölçüsünde gereken desteği vereceğiz. Bu kapsamda ilçede yapılması planlanan kapalı otopark projesi için mühendislerimiz gereken inceleme ve çalışmalarını yapacak. İnşallah bizlerin desteğiyle buraya kalıcı bir hizmet yapmış olacağız. Burada yaptığımız istişareler sonucunda bu güzel ilçemize nasıl bir katkımız olabilir, bu konuları başkanımızla ve ekibiyle ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Bunları inşallah Trabzon'da başkanımıza rapor edeceğiz. Teknik ekip olarak bir takım çalışmalara şu anda başlamış durumdayız. İnşallah bunları en kısa zamanda neticelendiririz. Başta Necati Başkanımız ile ekibine, misafirperverliklerinden ve bu kardeşlik hukukuna uygun bir şekilde bizleri ağırladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Necati Bey bizlere Adilcevaz'ı gezdirerek, detaylı bir şekilde bilgi verdi. Bu güzel ilçeyi yakından görme fırsatı bulduğumuz için çok mutlu olduk. İnşallah Adilcevaz ilçemize kalıcı hizmetler yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.