Losev

Kadınlara ücretsiz spor kursu

Videoyu Aç Kadınlara ücretsiz spor kursu
A
a

Bitlis Belediyesi sosyal hayata katılımlarını arttırmak için kadınlara yönelik ücretsiz aerobik, pilates ve step kursu düzenleyecek.

Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran, yaptığı yazılı açıklamada, kadınların sosyal alanda daha etkin olmaları için çalışma yürüttüklerini bildirdi.
 
Bitlis'te kadınların daha rahat edebilmeleri için spor kurslarını belirten Dağkıran, şöyle konuştu:
"Özellikle kadınların üzerinde çok ağır bir yük var. İşten çıkıp evine gelen kadınlar günün yükünden ve stresinden kurtulamadan, yemek yapıyor, çamaşır yıkıyor ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyor. Dinlenme fırsatı bulamayan kadınlarımıza belediye olarak çok iyi vakit geçirebilecekleri imkanları hazırladık. Eğlenebilecek zaman bulamayan kadınlara, iş çıkışında stres atmaları ve spor yapabilecekleri salonları hizmete açtık. Bir kadının hayatının ataerkil düzenin dayattığından çok daha geniş ve kapsamlı olduğunu, hayatının evinde geçirdiği zamandan ibaret olmadığını fark etmesi çok önemli bir adım. Ücretsiz verilecek kurslara bütün kadınlarımızı bekliyoruz."
 
Dağkıran, hafta içi her gün 3 seans halinde uzman eğitmen tarafından verilecek kurslara katılmak isteyenlerin, Bitlis Belediyesi Toplum Destek Merkezine gelerek veya arayarak kayıt yaptırabileceğini ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.