Losev

Judo ve Kickbox sporcuların Kaymakam Erkan’a ziyaret

Videoyu Aç Judo ve Kickbox sporcuların Kaymakam Erkan’a ziyaret
A
a

Judo ve Kickbox branşlarında Bitlis ve Tatvan ilçesini temsilen katıldıkları şampiyonalarda başarı elde ederek ilçeye dönen sporcular İlçe Kaymakamı Murat Erkan’ı ziyaret etti.

Kırşehir’de yapılan okul sporları yıldızlar Judo ve Samsun’da yapılan Kickbox Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve antrenörleriyle birlikte makamında kabul eden Kaymakam Erkan, elde edilen başarıdan ötürü sporcuları tebrik etti.
 
Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Kaymakam Murat Erkan, Kickbox Türkiye Şampiyonda Türkiye şampiyonu olan Sporcularımızdan Mehmet Yalçın ve Abduselam Kurt, Türkiye ikincisi olan Turgut Dağdağan ve Türkiye üçüncüsü olan Dilek Akar ve Ahmet Sökmen ile Judo Türkiye Şampiyonda Türkiye ikincisi olan Abdulkadir Yücel ve Türkiye beşincisi Sinan Karadaş’ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
 
Genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Erkan,  başarının önemine vurgu yaparak “Sporcularımız bir kez daha ulusal bir yarışmada gerek ilçemizi ve gerekse ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattılar. Bize bu guru yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bu anlamda gençlerin her alanda önünü açmak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasındadır.  Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bunun sonucunda da sporcularımızın gerek ilçemizi, gerek ilimizi ve gerekse ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle bu başarıların elde edilmesine katkısı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Sporculara tavsiyelerde de bulunan Kaymakam Murat Erkan, “Sporcularımızın yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat edin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun.  Bunlar başarı için çok önemli konular. Tüm bunlara dikkat eder ve hayatımızda uygularsak sadece başarılı olmakla kalmaz, istikrarlı başarıyı yakalamış oluruz.  Ayrıca, mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyenize uygun kitaplar okumalısınız. Sizler tüm bunları yaptığınız takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecek ve bu başarı kalıcı bir başarı olacaktır.” Şeklinde konuştu.
 
Kaymakam Erkan, ayrıca elde ettikleri başarı sonucunda ülkemizi uluslar arası şampiyonalarda temsil etme hakkı elde eden sporcularımıza da başarı dileğinde bulunarak, dereceye giren sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.