Losev

İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri sona erdi

Videoyu Aç İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri sona erdi
A
a

Bitlis Valiliği, Bitlis Belediyesi ve ilçe kaymakamlıkları ile ilçe belediyelerinin katkılarıyla, İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Pazar Yeri Etkinlik Alanı'nda, 21-24 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca süren “5. Bitlis Tanıtım Günleri” sona erdi.

Bitlis Tanıtım Günleri kapsamında, 24 Ekim tarihinde başlayan ve 24 Ekim tarihine kadar eden etkinliklerde, Bitlis'e özgü yemek ve ürünler tanıtıldı. Ayrıca bölgenin kültürü, turizm ve tarihi varlıkları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yoğun ilgi gören tanıtım günlerinde, Tatvan Kaymakamlığı ile Tatvan Belediyesi’nin beraber yer aldığı Tatvan standını binlerce kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, standı ziyaret edenlere Bitlis ve Tatvan’ı her yönüyle en güzel şekilde tanıttıklarını belirtti.

Başkan Geylani, “İzmir’de memleketimizin mutfağını, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini tanıtmakla sınırlı kalmayarak, en önemlisi olan memleketimizin insanını en iyi şekilde tanıttık” dedi.

Başkan Geylani, “Tanıtım günlerinde ilçemizi tanıtırken en büyük amacımız, ilçemiz insanını da tanıtmaktı. Bu tanıtımı da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Özellikle hafta sonu, tanıtım günlerine yoğun bir ilgi oldu. Organizasyonumuz ziyadesiyle hedefine ulaşmıştır. İnsanlarımız bu tür tanıtım günlerini ve organizasyonları özlemişlerdi. Bizler de bu kapsamda, hem bu özlemi dindirme adına, hem de tanıtım adına bu yola çıktık ve her şey de çok güzel gitti. Ben bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içinde Tatvan’dan 1600 kilometre uzaklıkta bulunan İzmir'de, 4 gün boyunca Tatvan’ı her alanda, en iyi şekilde tanıttıklarına inandıklarını ifade eden Geylani, “Bu tür organizasyonların, meyvesini er yada geç alacağımıza olan inancımız tamdır. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bitlis Tanıtım Günleri’ni 4 gün boyunca çok sayıda üst düzeyde bürokrat, milletvekili, sanatçı, iş insanı, esnaf ve on binlerce misafir ziyaret etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.