Slayt Gösterisi
Losev

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Örnek Verdi Bitlis'i Alaya Aldı!

Videoyu Aç İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Örnek Verdi Bitlis'i Alaya Aldı!
A
a

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir'in turizmdeki potansiyelinin kullanılamadığı hususuna dikkat çekmek isterken, alakasız ve küçümseyici bir şekilde sarf ettiği "Bitlis’te Yaşıyormuşuz gibi yaşadık!" cümlesi ile gündeme düştü.

İzmir’in turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turizm sektörünün çatı örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer, TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Üyesi Kıvanç Meriç ve İzmir Turist Rehberleri Odası (İZRO) Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Kesici ile toplantıda bir araya gelerek şu ifadeleri kullandı.


Tunç Soyer: İzmir uyuyan güzel, Fakat gerçek o. Bugüne kadar bu potansiyel yokmuş gibi yaşandı. Sanki Sivas’ta yaşıyormuşusuz gibi, sanki Bitlis’te yaşıyormuşuz gibi yaşadık. Oysa İzmir bambaşka bir yaşam kalitesi veriyor. Antalya yirmi milyon turist alırken İzmir’e yılda bir milyon turistin gelmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bu tablo hazmedilebilir değil. Bu tabloyu ortaya çıkaran şeyin bu ülkenin, bu kentin, bu coğrafyanın gerçekleriyle ilgisi yok” diye konuştu. Soyer, “Bu hak etmediğimiz, tamamen suni bir tablo. Beceriksizlik veya ne derseniz deyin, bunun sonucu ortaya çıkan bir tablo görüşünü dile getirdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.