Losev

İzmir Bitlisliler Derneği Yaptığı Hizmetlerle Örnek Oldu

Videoyu Aç İzmir Bitlisliler Derneği Yaptığı Hizmetlerle Örnek Oldu
A
a

Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği sosyal paylaşım örneği göstererek dayanışma kampanyası ile yaptığı hizmetlerle örnek oldu.

Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği sosyal paylaşım örneği göstererek dayanışma kampanyası ile yaptığı hizmetlerle örnek oldu. Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi, Dernek Başkanı Muzaffer Karayılanoğlu önderliğinde oluşturulan yeni yönetim ihtiyaç sahibi olan herkesi kucaklarken aktiviteleri ile de adından söz ettirmeyi başardı. Bitlis'te doğup Ege Bölgesi'nde yaşayan hemşerilerini bir araya getirecek, sorunlarına çözüm bulacak her türlü çalışmanın içinde olacaklarını belirten Karayılanoğlu "Dernek yönetimi olarak hemşerilerimizle görüşerek ihtiyaçlarımızı belirledik. Tam bir dayanışma örneği sergileyerek sıkıntıda olanların yardımına yetiştik. Çalışma tempomuzu daha da arttıracağız" dedi.

Yönetimde yer alan Servet Alabalık, Yücel Nevcanoğlu, Suat Keskiner, Nurullah Baydar, Nevzat Ferhanoğlu, Sabahattin Mazlum, Mesrur Ersan, Hulusi Güngördü, Nedim Yazıcı, Şahin Güner, Çetin Kökala ve Naif Yiter ile tam bir ekip çalışması yaptıklarını belirten Muzaffer Karayılanoğlu sıkıntısı olan hemşerilerine çağrıda bulunarak kendilerine ulaşmalarını istedi. Yeni yönetim ilk icraatını geleneksel yapılan "piknik şöleni" ile gerçekleştirdi. Daha sonra ramazan ayında 96 aileye gıda yardımında, ihtiyaç duyan ailelere 10 ton kömür yardımı, ihtiyaç sahiplerine kılık-kıyafet yardımında bulunuldu. Bunlarla da yetinmeyen yönetim kurulu Kurban Bayramı'nda titizlikle hazırlanan listelere göre kurban eti yardımında bulundu. Derneğin yapmış olduğu çalışmalar içerisinde en önemlisinin bu yıl üniversiteyi yeni kazanan 20 genç öğrenciye karşılıksız burs verilmesi oldu.

Dernekçe yapılan bu çalışmaların yanında derneğe yeni üye kazandırma ve üyelik sisteminin daha kolay olabilmesi için "mobil aidat" sistemine geçildi. Yine sosyal medyada etkili bir şekilde yer almak için yenilenen web sayfası ve daha aktif hale getirilen sosyal paylaşım sitelerinde önemli haberler üyeleri duyuruldu. Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği, 2015 yılında İzmir Enternasyonal Fuarında misafir kent olarak yer almak için Bitlis Valiliği ile görüşmelere başlandı. Son olarak yönetim, geleceğin emin ellerde olabilmesi ve dernek çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi için gençlik kollarını hayata geçirmek için çalışma başlattı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.