Losev

İtalya ve Slovenyalı Ziyaretçiler'den Sabaz'a Ziyaret

Videoyu Aç İtalya ve Slovenyalı Ziyaretçiler'den Sabaz'a Ziyaret
A
a

Güroymak ilçesinde bağlı Günkırı Ortaokulunun yürüttüğü "Our Story" isimli Erasmus+ (Comenius) projesi kapsamında İtalyalı ve Slovenyalı ziyaretçiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz´a nezaket ziyaretinde bulundular.

2013-2015 yılları arasında Günkırı Ortaokulu tarafından yürütülen Comenius projesi kapsamında ilçeye ziyarete gelen konuklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İlçenin ve ilçenin eğitim durumu hakkında genel bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz konuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Ziyaretten dolayı bir hayli mutlu olduğu gözlenen Sabaz konuklara hediyelerini takdim ettikten sonra konuklarında hediyelerini kabul etti. Proje kapsamında ilin ve ilçenin tarihi, kültürel yerlerini ziyaret eden konuklar, ülkemizin insanından, doğal ve tarihi güzelliklerinden çok etkilendiklerini ifade ettiler. 
 
İnsanların sıcaklığı ve misafirperverliğinin kendilerini derinden etkilediğini ifade eden konuklar benzer projelerle tekrar Türkiye´ye gelmek istediklerini ifade ettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.