DEM Bitlis Belediye
Losev

İsrail Vahşeti Tatvan’da STK'lar Tarafından Kınandı

Videoyu Aç İsrail Vahşeti Tatvan’da STK'lar Tarafından Kınandı
A
a

Tatvan AVM merkezi önünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları (STK) İsrail'in Filistin'de yapmış olduğu zulmü protesto etti.

Yaşam AVM önünde bir araya gelen STK’lar İsrail’e lanet yağdırdı.

Duanın ardından yapılan basın açıklamasında On Stk adına hazırlanmış olan ortak basın bildirisi dağıtıldı. Dağıtılan bildiride“Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, yeryüzünde zulme uğrayan bütün mazlumların yanında olan bir peygamberin ümmetiyiz biz. İslam coğrafyası son zamanlarda Siyonist güçlerin oyunu ile maalesef kendi din kardeşlerini ezen, katleden bir topluluğa dönüştürülmüştür. Bizler hangi dine, ırka, mezhebe mensup olursa olsun, İslam’ın o engin şefkati ve rahmeti ile mazlumların yanında yer almamız ve karşı durmamız gerekirken maalesef sessiz kalıyoruz. Bugün burada sessizliğimizi bozmak ve günlerdir Gazze’ye ağır bombardımanla saldırdıktan sonra başladığı kara hareketi ile yüzlerce sivil Müslüman Gazzeli kardeşlerimizi katleden İsrail’i kınamak için toplanmış bulunuyoruz.

İsrail ile birlikte yeryüzündeki tüm coğrafyalarda hangi dil ırk din ve mezhebe tabi olursa olsun zulmeden ne kadar unsur, ülke, halk ve topluluk varsa hepsini nefretle ve şiddetle kınıyoruz” denildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.