Losev

İŞKUR, Tatvan Sahilinde Stant Açtı

Videoyu Aç İŞKUR, Tatvan Sahilinde Stant Açtı
A
a

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Tatvan sahiline açtığı stant ile kurumun tanıtımını yaparak, faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü Tatvan sahiline açtığı stant ile kurumun tanıtımını yaparak, faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendirildi.

Kurum görevlileri, Van Gölü'nün Tatvan sahilinde açtıkları stantta, 3 gün faaliyet göstereceklerini bildirildi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan, halkın yoğun olduğu yerlerde stant açarak, vatandaşları faaliyetleri hakkında bilgilendirdiklerini söyledi.

Tatvan'daki standı da iş arayanları ve işverenleri kurum faaliyetlerini öğrenmeleri açısından kurduklarını belirten Aslan, şöyle konuştu:

"Stantta işsizlerin kuruma kayıtlarını yapıyoruz. Aynı zamanda halkı açık işlerle buluşturmak, işe yerleştirmek istiyoruz. Meslek değişimi ve seçimi aşamasındaki vatandaşlara da yardımcı oluyoruz. İşsizlik sigortası, işbaşı ve girişimcilik eğitimi, istihdam garantili kurslar ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) hakkında vatandaşları bilgilendiriyoruz. İş ve meslek danışmanlarımız 3 gün boyunca stantta hizmet verecek. Yer, zaman ve mekana bağlı kalmaksızın hizmetimizi en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz."

Standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


İŞKUR Tatvan'da Stant Açtı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.