Losev

İnsanlık düşmanları yine iş başındaydı

Videoyu Aç İnsanlık düşmanları yine iş başındaydı
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer Ankara’da gerçekleşen bombalı eylem ile ilgili bir yazılı açıklamada yaptı.

İnsanlık düşmanları, demokrasi düşmanları, vahşet yanlıları Ankara’da yine iş başındaydı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Birliğimize, beraberliğimize milletimizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı bir kez değil, binlerce kez lanetliyorum.

Durer sözlerine devamla; ülkemizi karıştırmak isteyen çeşitli güç odakları acıdır ki zaman zaman bunu başarıyorlar. Ne oldu bize? Okumayan, araştırmayan, gerçek bilgiye ulaşmak yerine körü körüne bazı ideolojilere takılıp kalanlar, üzülerek ifade etmek isterim ki kimseyi hazmedemez duruma geldiler. Dünyaya, olaylara kapı deliğinden değil de geniş bir pencereden bakma zamanı gelmedi mi? Alçakça, hunharca katledilen bu insanlar arkalarında gözü yaşlı eşler, anneler, çocuklar ve diğer yakınlarını bıraktılar. Bu alçakça saldırıyı tezgâhlayanlar, huzurumuzu kaçırdılar Allah’ta onların huzurunu kaçırsın.

Meslektaşımız Hakan Dursun Akalın bu mitinge katılmadan önceki sözleri yüreğimizi yaktı. “Getirebilirsem barışı kızıma sefa olsun” diyen bir garibandan ne istediniz be alçaklar. Çocuğu için barış isteyen, çocuğuna, çocuklara barış dolu bir dünya bırakmak için yollara düşen Hakan Hocadan ne istediniz? Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sözler boğazımda düğümleniyor. Allah’ım sana sığınıyoruz, zalimlere ancak sen dur diyebilirsin. Bu alçakların yaptıklarını yanlarına bırakma Allah’ım.

Bu hain saldırıda ve benzeri saldırılarda unutmayalım ki hedef insanlıktır. Hedef devletimiz ve tüm milletimizdir. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Şeklinde konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.