Losev

İMO İl Temsilciliği öğrenciler ile kahvaltıda buluştu

Videoyu Aç İMO İl Temsilciliği öğrenciler ile kahvaltıda buluştu
A
a

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İl Temsilciliğince Tatvan ilçesinde düzenlenen kahvaltıda, Bitlis Eren Üniversitesi (BEU) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile İMO'ya kayıtlı üyeler bir araya geldi.

Tanışma amacıyla kahvaltı programı düzenlendiklerini belirten İMO Bitlis Temsilcisi İnşaat Mühendisi Cengiz Şahin, ilde Genç İMO'ya kayıtlı 60 üye olduğunu söyledi.

BEÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde okuyan 500 öğrencinin bulunduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"BEÜ'de 500 civarında inşaat bölümü okuyan öğrenci bulunmaktadır. Bunların 60'ı bünyemizdeki Genç İMO'ya kayıtlıdır. Amacımız kısa sürede tüm öğrencilerimizi Genç İMO'ya üye yapmaktır. Öğrenci ve akademisyenlerimizle kahvaltı programında bir araya geldik. Amacımız ders dışında öğrenci ve akademisyenlerin bir araya gelip kaynaşmasını ve bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamaktır. Öğrencilerin tamamen okul ve yurt arasındaki alana sıkışmasını istemiyoruz. Şehirdeki sosyal ortamlarda bulunmaları da onların geleceğine katkı sunacaktır. Tabi bunun yanında öğrencilerin daha kaliteli staj yapmalarını da sağlamaya çalışıyoruz."

Cengiz, zaman zaman yapılacak teknik gezilerle de öğrencilerin mesleğe atılmadan önce öğrendiklerini pekiştirme ve geleceğe daha donanımlı hazırlanma imkanı bulacağını ifade etti.

Programa, BEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisleri Bölümü akademisyenleri Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç, Doç. Dr. Mehmet Cihan Aydın, Yrd. Doç. Dr. Nusret Bozkurt, Yrd. Doç. Dr. Ercan Işık, Yapı İşleri Daire Başkanı Hamidullah Özlük, Genç İMO Temsilcisi Doğancan Eskin ve Genç İMO üyeleri katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.