DİLSİZ ŞEYTAN VE SAKALLI ORDUSU..!

A
a

Kurulduğu zaman, tek hedeflerinin İsrail ile savaşmak olduğunu belirterek kurulan El-Kaide terör örgütü, kurulduğu günden bu güne dek İsrail devletine karşı tek bir saldırıda bulunmamıştır. Yıllarca ABD ile danışıklı döğüş içerisinde bulunan ve ABD’nin Afganistan’a giriş biletini almasını sağlayan 11 Eylül saldırısından başka marifetleri yoktur. O saldırının da şaibeleri hala kalkmış değil.
 
Din düşmanları ile savaşmak adına kurulan Hizbullah ve El-Kaide örgütleri, neler ortaya koyduklarını nasıl yutturuyorlar aklım almıyor.
 
Suriye’de süregelen iç savaşta, bir yanda Esed güçlerine destek olmak için asker yollayan Hizbullah, diğer yanda Özgür Suriye Ordusuna destek olmak için El-Nusra isimli uzantısını yollayan El-Kaide var.
 
Biri Suriye askerleriyle bir olup, sivil halkı silah bomba ile katlederken, diğer tarafta Ö.S.Ordusu ile hareket ederek PYD güçlerinin yaşadığı ve destekçilerinin bulunduğu ROJAVA’da çoluk çocuk demeden 50 civarında çocuk kadın ve yaşlıyı katlediyor ve bunu da İslam adına yaptıklarını söylüyorlar.
 
Sadece bir defada onlarca çocuğu bıçaklar ve palalarla doğradılar, ne çığlık duydular ne gözyaşı taktılar. Zalimce vahşice kestiler çocukların bedenlerini.
 
Kürt halkını sindirmek korkutmak adına, suriye yapılanmasında sessiz kalmaları adına katlettiler onca mazlumu. Bu utanmazlık arlanmazlık karşısında sessiz kalan aşağılık ve yandaş medya ise ayrı bir zulüm kapısı.
 
Sivilleri katletmek için attıkları bombaların patlamasından sonra, ağızlarından salyalar akıtarak Tekbir getirmeleri yok mu… Hani insan olanın miğdesini kaldırır cinsten.
 
Özgür Suriye ordusuymuş!!!
 
Hangi dinde Özgür olabilmek adına strateji adına çoluk, çocuk katletmek var. Esed rejiminin yaptığı katliamların karşılığını verirken, Mazlum ve savunmasız Kürt Köylerini katlederek mi ilerleyeceksiniz?
 
Yeter artık.
 
Dün Halepçe, Roboski ve bugün Rojava.
 
Ama elbet bununda bir karşılığı olacaktır. İslam dini adına katliam yapan şeytancıklara, İslamın Yüce Peygamberinin Hadisiyle sesleniyorum. “Zulmün karşısında sessiz kalan, olsa olsa Dilsiz Şeytandır”

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.