DEM Bitlis Belediye
Losev

İlçe Müdürleri Toplantısı Ahlat’ta Gerçekleşti

Videoyu Aç İlçe Müdürleri Toplantısı Ahlat’ta Gerçekleşti
A
a

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Mürteza Oğur başkanlığında Ahlat’ta yapıldı.

Toplantıya başlamadan önce kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Mürteza Oğur, toplantıya tam katılım sağlandığı için müdürlere teşekkür etti. Yeni Eğitim Öğretim yılının Bitlis ve ilçeleri için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini sözlerine ekleyen Oğur, 2014-2015 eğitim yılında temel hedeflerinin Bitlis’in eğitim çıtasını yükseltmek olduğunu ifade etti.

Yapılan toplantıda gündem maddelerinden;  2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. Dönem değerlendirmesi, ataması yeni yapılan okul müdürleri ve müdür yardımcılarının çalışmalarının değerlendirilmesi, performansa dayalı çalışma sisteminin değerlendirilmesi gibi gündem maddeleri konuşulurken, toplantının sonunda ise toplantıya katılanların dilek ve temennileri dinlendi.

Toplantının ardından katılımcılar Ahlat Abdurrahman Gazi Türbesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Mürteza Oğur, Maarif Müfettişleri Başkanı Yaşar Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.