DEM Bitlis Belediye
Losev

İl Emniyet Müdürü İşlek Mutki'de Halkla Bir Araya Geldi

Videoyu Aç İl Emniyet Müdürü İşlek Mutki'de Halkla Bir Araya Geldi
A
a

Bitlis İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Mutki ilçesinde halkla bir araya gelerek "Huzur ve Güvenlik" toplantısı yaptı.

Bitlis'in Mutki ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen İşlek, halka hizmet etmek için buraya geldiklerini belirtti. İşlek, "Rahat etmeye değil, vatandaşlarımızı rahat ettirmeye geldik. Halkımızın her türlü sorunlarını, dertlerini dinlemeye geldik. Sizlere telefon numaramı da vereceğim. Sorunlarınız olduğunda istediğiniz zaman beni arayabilirsiniz. Gençliğin içinde bulunduğu tehdit ve tehlikeleri, madde bağımlılığının bulunduğu yerleri takip ediyoruz. Takip etmeye devam edeceğiz. Çocuklarınıza barış havasında üzerimize düşen görevi yapacağımıza emin olun. En büyük destekçimiz sizlersiniz. Siz fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız, bizler değerlendireceğiz. Eleştiriye her zaman açığız. İnşallah daha iyi bir Bitlis'e beraber gideceğiz" dedi.

Devletin aynı zamanda gülen yüzü olacaklarını belirten İşlek, "Vatandaşın ayağına gideceğiz. Biz hizmetkarız. İtici değil bir çekim merkezi olmak, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak düsturumuzdur. Yakamıza yapışın, bizden hizmet isteyin. Bizler sizin hizmetkarınızız. Memleketin gerçek sahibi vatandaşlardır. Bizler hizmetliyiz. Hizmet için varız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü İşlek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantının sonunda vatandaşlar İşlek'e ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıya mahalle muhtarları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Mutki'de Huzur Toplantısı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.