Losev

İki günlük kaza bilançosu: 17 ölü

A
a

Ramazan bayramı iki günlük trafik kazası bilançosu ağır oldu. Arife günü ve bayramın 1. günü meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi yaşamını yitirirken, 112 kişi de yaralandı.

Bayram tatillerinde karayollarında her yıl ortaya çıkan kara tablo, bu yılda kendini tekrarladı. Aşırı hız yada hatalı sollama sonucu arife günü ve bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi öldü, 112 kişi ise yaralandı. 
 
İZMİR
 
İzmir'in Urla İlçesi Kalabalak Yolu'ndaki Sağlık Ocağı Durağı girişinde sabah saatlerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 
 
YOZGAT
 
Yozgat'a dün gece meydana gelen trafik kazasında ikisi ikiz Bebek olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
 
BİLECİK
 
Eskişehir'den Bursa istikametine giden bir yolcu otobüsünün Bilecik'in Bozüyük ilçesinde şarampole devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı.
 
KONYA
 
Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir otomobilin devrilmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.
 
İSTANBUL
 
Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kartal'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Lüks bir otomobil, emniyet şeridinde İBB'ye ait yol süpürme aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle paramparça olan lüks aracın sürücüsü sıkışarak hayatını kaybetti. Öte yandan Maltepe Karayolu karşı yönden gelen iki aracın çarpışması sonu 22 kişi yaralandı. 
 
KONYA
 
Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 10 kişi yaralandı.
 
TEKİRDAĞ
 
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kontrolden çıkıp takla atan cipte bulunan 2'si ağır toplam 9 kişi yaralandı.
 
BURSA
 
Bursa'da hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında, ağaca çarparak hurdaya dönen otomobilde sıkışan 2 kişi, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
 
ANKARA
 
Ankara'da E-5 karayolu üzerinde fireni patlayan araç, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, 4 kişi öldü 7 kişi yaralandı. 
 
BİTLİS
 
Bitlis Tatvan karayolu üzerinde hatalı sollama yapan otobüs, karşı yönden gelen araca çarptı. Kazada 20 kişi yaralandı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.